Θέμα: Στάση εργασίας αύριο 10/1

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ συμμετέχει στην αυριανή κινητοποίηση που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ  με στάση εργασίας από 11:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

Διεκδικούμε μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας για τους συναδέλφους που εργάζονται με δικαστικές αποφάσεις και αποδεδειγμένα καλύπτουν πάγιες και διαρκής ανάγκες στον ΟΑΕΔ

Διεκδικούμε την άμεση ανανέωση των συμβάσεων των συναδέλφων που εργάζονται με το  ειδικό πρόγραμμα πτυχιούχων νέων  του ΟΑΕΔ.

Ο ΟΑΕΔ διαπιστωμένα, αντιμετωπίζει τεράστιο θέμα  έλλειψης προσωπικού.  Η απομάκρυνση συναδέλφων θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στις υπηρεσίες του.

Δηλώνουμε ότι είμαστε υπέρ των σταθερών σχέσεων εργασίας  και κατά των προγραμμάτων ανακύκλωσης της ανεργίας τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν τεράστιες ανάγκες.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ να δώσουν άμεσες λύσεις στα παραπάνω προβλήματα.

Ο χρόνος εκπνέει και οι υποσχέσεις  για πολιτική λύση του ζητήματος των συναδέλφων με δικαστικές αποφάσεις  μένουν κενό γράμμα

Ο χρόνος εκπνέει γενικά και ο ΟΑΕΔ αναζητά το βηματισμό του, το προσωπικό του, τα προγράμματα του, τους πόρους του (ανθρωπογενής και οικονομικούς).

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν  στην αυριανή κινητοποίηση και σε όσες θα ακολουθήσουν για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων.

Για το ΔΣ

                                                                                              Ο Πρόεδρος                                          Ο Γ. Γραμματέας

        Μακράκης Γεώργιος                           Τηλιγάδας Κωνσταντίνος